მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ტირამისუ
2010-04-21, 10:28 PM

მასალა:

  • 200 გრ. ბისკვიტი ”ტირამისუ” 
  • 2 ს.კ. ხსნადი ყავა;
  • 1 ს.კ. ”ამარეტო”;
  • 1 ს.კ. კაკაო;
  • 3 ს.კ. ზეითუნის ზეთი;
  • 450 გრ. ყველი ”მასკარპონე”
  • 1 პაკეტი ვანილი;
  • 2 კვერცხის ცილა;
  • 1 ჭიქა შაქარი.

 მომზადება:
კარგად გათქვეფილ ნაღებს უნდა დაუმატო ყველი ”მასკარპონე”, კვერცხის ცილა, შაქარი და ვანილი. მიღებული მასა მიქსერით კარგად გათქვიფე და � 
�ისკვიტის მომზადებამდე მაცივარში შეინახე.
ბისკვიტის მომზადება:
ორ კოვზ ხსნად ყავას ერთი ჭიქა ადუღებული წყალი და ერთი სუფრის კოვზი ამარეტო დაუმატე; შემდეგ გაგრილებულ სითხეში სათითაოდ დაალბე 100 გრ. ტირამისუს ბისკვიტი. დაალაგე ისინი სამსანტიმეტრიანი დაშორებით; წაუსვი კრემი და ზემოდან დარჩენილი 100 გრ. ასევე დამბალი ბისკვიტები დაალაგე; ისევ წაუსვი კრემი, და ზემოდან კაკაო თანაბრად მოაყარე და ”ტირამისუც” მზადაა. სუფრასთან მიტანამდე დესერტი სულ
ცოტა 4 საათით მაინც მაცივარში უნდა შეინახო.


   გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: kakao, amareto, zeitunis zeti, kvercxi, ტირამისუ, biskviti, tiramiusi, vanili, shaqari, yveli maskarpone
ნანახია: 5235 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]