ტორტი “მაზურკა” - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ტორტი “მაზურკა”
2010-04-07, 10:10 PM
     მასალა:
  • 8 კვერცხი, 
  • 200 გრ. კარაქი, 
  • 200 გრ. ფქვილი, 
  • 200 გრ. შაქრის ფხვნილი, 
  • 200 გრ. ნუში, 
  • 100 გრ. ქიშმიში, 
  • 1/4 ჩაის კოვზი მარილი, 
  • 1ჩაის კოვზი დანაყილი ლიმონის ქერქი, 
  • 100 გრ. ფორტოხლის "ცუკატი”. 
  • ლიქიორი
     მომზადება:
   8 კვერცხის გული გათქვიფეთ კარგად 1 ჩაის ჭიქა შაქარში, აურიეთ შიგ აზელილი 200 გრ. კარაქი, მარილი, სოდა, 200 გრ. ფქვილი, 200 გრ. დანაყილი ნუში, 100 გრ. ქიშმიში, 100 გრ. წვრილად დაჭრილი ფორთოხლის "ცუკატი”, 1 ჩაის კოვზი დანაყილი ლიმონის ქერქი. ეს მასალა ჩადეთ ერბოწასმულ ფორმაში, ზემოდან შეასწორეთ, წაუსვით კვერცხის გული, მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ნუში და შედგით ღუმელში გამოსაცხობად.

გემრიელად მიირთვით!
0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ტკბილეულობა, ტორტი “მაზურკა”
ნანახია: 1717 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]