ჩურჩხელა - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ჩურჩხელა
2011-05-10, 10:46 AM
მასალა:

  • 1 ლ.ბადაგი (ყურძნის წვენი)
  • 6ს.კ. ფქვილი
  • ნიგოზი (რამდენი ჩურჩხელაც გნებავთ იმაზეა დამოკიდებული)

 მომზადება:


ბადაგი და ფქვილი გავთქვიფოთ კარგად და დავდგათ დაბალ ცეცხლზე და ვურიოთ მანამ არ შესქელდება



როცა შესქელდება დაბალ ცეცხლზე ვშუშოთ კარგად


მანამდე უნდა მოვამზადოთ: ნიგოზი დავჭრათ პატარა კუბიკებად  და ძაფზე ავასხათ ნემსით , თავსე გაუკეთოთ საკიდი და როცა მოიშუშება თათარა  ამოვავლოთ , ჯერ ერთხელ და 3-4 წუთის შემდეგ მეორედ.დავკიდოთ მზეზე და დაველოდოთ გამოშრობას რომელიც დაახლოებით 2 კვირაში მზად იქნება .

გემრიელად მიირთვით!



0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: likuna | ტეგები: hurhxelebi, ჩურჩხელა, ფელამუში, tatara, ბადაგი, badagi, ჩურჩხელები, hurhxela, ტატარა
ნანახია: 6385 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/3
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]