მასალა:- 1 კგ. ნიგოზი
- 600-700 გრ. თაფლი
- 2 ს.კ. შაქრის პუდრა
მომზადება:
გავარჩიოთ კაკალი
დავჭრათ წვრილად სიგრძეზე
მოვხალოთ დაბალ გაზზე
გვაცალოთ ნიგოზს კანი
ტაფაზე დავასხათ თაფლი და ნელ- ნელა ურიოთ რომ წამოდუღდება გადმოვდგათ ცეცხლიდან ცოტა გავაგრილოთ და ისევ დავდგათ გაზზე
რომ ადუგდება დავუმატოთ შაქრის პუდრა
კიდევ რომ წამოდუღდება
დავაყაროთ კაკალი
და ნელ - ნელა ურიოთ
2 წუთში მზად იქნება
და გადავიტანოთ ხის სველ დაფაზე რომ არ მიკროს და ცომის საშლელით ისიც დაასველეთ და ისე გააბრტყელეთ
დანით დაჭერით რომბები
და დაწყვეთ თეფშებზე
გემრიელად მირთვით!
|