ყავისა და რძის ჟელე - დესერტი - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » დესერტი

ყავისა და რძის ჟელე
2010-04-07, 9:36 PM


მასალა:


  • რძიანი ჟელესთვის: 
  • 2 ჩ/ჭ რძე
  •  3 ს/კ შაქარი, 
  • 1 ს/კ ჟელატინი, 
  • მწიკვი ვანილი.
  • ყავის ჟელესთვის: 
  • 1 ს/კ ახლად დაფქვილი ყავა, 
  • 3 ს/კ შაქარი, 
  • 1 ჩ/ჭ წყალი, 
  • 1 ს/კ ჟელატინი


მომზადება:


ჟელატინი დაალბეთ, მიიყვანეთ ადუღებამდე. რძიანი ჟელესთვის: შეურიეთ რძეში შაქარი, მიიყვანეთ ადუღებამდე, დაუმატეთ ვანილი, გააციეთ. გამდნარი ჟელატინის ნახევარი დაუმატეთ რძიან სითხეს. ყავიანი ჟელესთვის: მოხარშეთ ტკბილი ყავა, გადაწურეთ და შეურიეთ დარჩენილი გამდნარი ჟელატინი და გააციეთ.   ფორმებში ჩაასხით რძიანი ჟელეს ფენა, გააციეთ შედედებამდე, დაასხით ყავიანი ჟელე და კვლავ შეაგრილეთ შედედებამდე, მოქმედება გაიმეორეთ ისე რომ მიიღოთ რამდენიმე ფენიანი რძიანი და ყავიანი ჟელე. სუფრაზე გატანის წინ ამოღეთ ფორმიდან და გააფორმეთ ლიმონის გახეხილი კანით.


0 нравится
კატეგორია: დესერტი | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ყავისა და რძის ჟელე, ტკბილეულობა
ნანახია: 1958 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]