მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

შემწვარი ყველი
2010-04-19, 1:31 AM
     მასალა:
  • 1თავი რბილი ყველი 
  • 2 ჭიქა თეთრი მშრალი (არამჟავე) ღვინო 
  • 2 კბილი ნიორი 
  • შავი პილპილი 
    მომზადება:
   ყველი მთლიანად მოათავსეთ ფორმაში (სასურველია ფორმა და ყველი ერთნაირი დიამეტრის იყოს). ყველის შუაგულში ღრმა ღრმული გააკეთეთ და შიგ ღვინო ჩაასხით. ყველი დასერეთ და ნასერებში დაჭრილი ნიორი ჩააწყვეთ, მოაყარეთ პილპილი. ფორმას ფოლგა გადააკარით და 20 წუთით ცხელ ქურაში შედგით. ღოცა ყველი ზევიდან დაიბრაწება, უკვე მზადაა. სუფრასთან მიიტანეთ ლორთან, ქათმის ბარკლებთან, მოხარშულ ხორცთან ან კარტოფილთან ერთად. ჩხელი ყველი შეგიძლიათ კოვზით მიირთვათ და მშრალი ტიპის თეთრი ღვინო დააყოლოთ.


0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: ნიორი, რბილი ყველი, ღუმელი, შავი პილპილი, ფოლგა, თეთრი მშრალი ღვინო
ნანახია: 2834 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]