ბულგარული ბოსტნეულის შიგთავსით - სხვადასხვა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სხვადასხვა

ბულგარული ბოსტნეულის შიგთავსით
2010-04-29, 0:57 AM
    მასალა:

  • 2კგ.ბულგარული წიწაკა
  • 1 ,5ხახვი
  • 1კგ.სტაფილო
  • 300გრ.ბადრიჯანი
  • ნიგოზი, ნიორი, ბროწეულის მარცვლები, საცივის საკმაზი, ძმარი, მარილი, ცერეცო 

   მომზადება:

  ბულგარული წიწაკა გავასუფთავოთ და შევწვათ ზეთში, როცა შეიწვება დავალაგოთ საწუზე. ცალკე შევწვათ ხახვი შემდეგ სტაფილო, შემდეგ დაუმატოთ ასევე გახეხილი ბადრიჯანი და შემდეგ შემწვარი, გაციების შემდეგ ამ მასას შეურიოთ გატარებული ნიგოზი, ნიორი, საცივის საკმაზი, ცოტა ძმარი და მარილი გემოვნებით , ეს მიღებული მასა ჩავდოთ ბულგარულ წიწაკაში ზემოდან მოვაყაროთ ბროწეულის მარცვლები და ცოტა ცერეცო. 

 
გემრიელად მიირთვით!





0 нравится
კატეგორია: სხვადასხვა | დაამატა: aks75 | ტეგები: stafilomarili, xaxvi, broweulis marcvlebi, bulgaruli wiwaka bostneulis shigtav, niori, BULGARULI, nigozi, badrijani, ბულგარული ბოსტნეულის შიგთავსით, cereco
ნანახია: 3227 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 3
2  
ბადრიჯანი უმი უნდა გავხეხოთ?

3  
კი

1  
ძალიან მომეწონა. wacko

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]