მასალა:- კომბოსტოს ფურცლები
- ნიგოზი
- სუნელები
- ნიორი 1 კბილი
- ხახვი ძალიან პატარ თავი
- კამა
- ბროწეულის მარცვლები
- მარილი
მომზადება: ადუღებულ წყალში მოვთუთქოთ კომბოსტოს ფოთლები დაახლოებით 3 წუთი ,გავაციოთ და შიგნიდან და დარედან წაუსვათ წინასწარ მომზადებული ინგვზის ბაჟე ,გადავხვიოთ რულეტივიტ და დავჭრატ პატარა ნაჭრებად ,ზემოდან მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა და ბროწეულის მარცვლები.
ბაჟე ვაკეთებთ ნიგვზით ორჯერ გატარებულს ხორცსაკეპ მანქანაში,სუნელები,ზაფრანა აუცილებლად,ნიორი და ხახვი დაჭყლეტილი, მარილი და წიწაკა გემოვნებით ,დავასხათ ცოტა გადადუღებული და გაციებული წყალი და აი ბაჟეც მზად არის
გემრიელად მიირთვით!
|