მასალა:- 0,5ლ. წყალი
- 3ჩ.კ. დროჟი
- 3ჩ.კ. მარილი
- 6ჩ.კ. შაქარი
- 1ს.კ. ზეთი
- 750გრ. ფქვილი
- 500გრ. მარგარინი
მომზადება: 0.5 ლიტრა წყალ, 3 ჩაის კოვზი დროჟი, იმდენივე მარილი, 2ჯერ მეტი შაქარი,1სუფრის კოვზი ზეთი, მოვზილოთ ცომი და ზემოდან წაუსვათ 1სუფრის კოვზი ზათი, ფქვილი 750გრამი, გავაჩეროთ რომ ამოვა მოვგუნდოთ და 500გრამი მარგარინი დარბილებული წაუსვათ 3-ჯერ ზედიზედ და1 საათამდ ეშევდაგათ მაცივარში.
|