მასალა:- ნახევარი კილო ფქვილი
- 5 კვერცხი
- 1კგ. ყველი
მომზადება:
მოვხარშოთ 4 კვერცხი ,2 მოცარელას ყველი და 1სალათის ყველი, ( იმერული ყველიც შეიძლება).
ცომის მომზადება:
ნახევარი კილო ფქვილი,ნახევარი ჩაის კოვზე ცოტა სუფრის მარილი ,ასევე ცოტა შაქარი და დროჟი,მოვზილოთ რბილი ცომი და დაველოდოთ გაფუებას. 1 გუნდა ცომისგან გავაკეთოთ 2 პატარა გუნდა,გავშალოთ მრგვლად და ერთ ნახევარზე ჩავდოთ ყველი და ზემოდან დავადოთ შუაზე გაჭრილი კვერცხი.
უმჯობესია ჟარუნზე გავაკეთოთ, ცხვება 220 გრადუსზე
გემრიელად მიირთვით!
|