მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბატის ხინკალი
2011-02-03, 7:27 PM
მასალა:
  • ბატის ვიჩინა 500გრ.
  • ხახვი 5ცალი
  • ერბო 50გრ.
  • ფქვილი
  • მარილი
 მომზადება:

Уменьшить

Уменьшить

მოზილავთ მაგარ ცომს, მერე გაშლით უხლავით 
უხას ფეხშუმზე და ხელისგულის ოდენად დაჭრით დანით.
 ბატის წვრილად დაჭრილ 
Уменьшить

თითო ნაჭერს გაახვევთ უხაში(ცომის ოთკუთხედ ნაჭერში) და თავს მოუკრავთ.
Уменьшить

Уменьшить

Уменьшить
 მერე ჩაყრით ადუღებულ მარილიან წყალში და მოხარშავთ.

Уменьшить
 მერე სუზგში(საწურავში) გადაწურავთ და მოხრაკავთ ხახვს ერბოში და მოასხავთ ზევიდან.
Уменьшить

Уменьшить

მიირთვით გემრიელად!


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, MESXURI, MESXURI XINKALI, უხლავი, ბატის ხინკალი, uxlavi, BATIS XINKALI, მესხური სამზარეულო
ნანახია: 8969 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 genadi  
0
batis xinkali ara kide cxvris tolma bu ha ha ha

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]