ინგრედიენტები: (2 ულუფა) 8 ყინულის ბურთულა; 50 მლ. არაყი; 100 მლ. მშრალი მარტინი; 2 ფორთოხალი; 2 ჩ/კ კაკაოს ფხვნილი; 2 ჩ/კ შაქრის პუდრი. მომზადების წესი: ფორთოხალი გავრეცხოთ, გავჭრათ შჲაზე და გამოვწუროთ წვენი. შეიკერში ავურიოთ არაყი, მარტინი, ფორთოხლის წვენი და ყინული. შემდეგ ამ მასას დავამატოთ საცერში გაცრილი და არეული შაქრის პუდრი და კაკაოს ფხვნილი. ავურიოთ 15 წამის განმავლობაში და ჩავასხათ ბოკალში.
|