ჭარხალი ქინძმარში - სამარხვო კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ჭარხალი ქინძმარში
2010-04-08, 3:00 PM
საჭირო მასალა:

  • ჭარხალი ‐ 1
  • კგქინძი-2 კონა (საშუალო)
  • კამა ‐ 2 კონა
  • ძმარი ‐ 2‐3 სუფრის კოვზი
  • მარილი,
  • წიწაკა ‐ გემოვნებით
  • წყალი ‐ 1‐1,5 ჩაის ჭიქა
  • ნიორი ‐ 3‐4 კბილი;
მომზადების წესი:

მოხარშული ჭარხლის ძირხვენა გაფცქვენით და ფიგურული დანით დაჭერით პატარა
ნაჭრებად. მოასხით ქინძმარი და აურიეთ კარგად.
ქინძმარს ასე მოამზადებთ: 2 კონა ქინძი, 2 კონა კამა და 3‐4 კბილი ნიორი დანაყეთ, ან
გაატარეთ ხორცსაკეპში, შეურიეთ 1 ჩაის ჭიქა წყალი, შეაზავეთ ძმრით, მარილით და
წიწაკით.


0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: harxali qindcmarshi, qinzmarshi, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, ჭარხალი, ქინძმარში
ნანახია: 1361 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0