ბადრიჯანი მეგრულად - სამარხვო კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ბადრიჯანი მეგრულად
2010-04-22, 0:55 AM

მასალა:
ბადრიჯანი 1 კგ.
ხახვი 3 – 4 ც.
მზესუმზირის ზეთი 300 გრ.
ძმარი 1 ს/კ.
ბროწეულის მარცვლები 1 ჩ/ჭ.
ნიორი, წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:
 დაჭერით ბადრიჯანი, მოაყარეთ მარილი და გააჩერეთ 1 სთ. შემდეგ გადაავლეთ ცივი წყალი და გაწურეთ. ხახვი მოშუშეთ მზესუმზირის ზეთში. ჩაყარეთ ბადრიჯანი და შუშეთ. დაუმატეთ სუნელები, წვრილად დაჭრილი ნიორი, წითელი წიწაკა, ძმარი და ბროწეულის მარცვლები (თუ ბროწეული არ გაქვთ მაშინ ძმარი 2 ს.კ.). დაუმატეთ მარილი გემოვნებით და 4- 5 წუთი კიდევ შუშეთ.


გემრიელად მიირთვით!

 

0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: sesumsiris zeti, xaxvi, niori, witeli wiwaka, zmari, badrijani, ბადრიჯანი მეგრულად, badrijani megrulad, marili, broceulis marcvlebi
ნანახია: 4546 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 2.0/2
სულ კომენტარები: 1
1  
PUUUF

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]