მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სამარხვო კერძები

ნიგვზიანი ბადრიჯანი
2010-04-22, 1:06 AM


     მასალა:

  • ბადრიჯანი - 1 კგ, 
  • ნიგოზი - 1 ჩაის ჭიქა, 
  • ნიორი - 2-3 კბილი, 
  • ზეთი - 1/2 ჩაის ჭიქა, 
  • ქინძი - 1 ჩაის კოვზი, 
  • ზაფრანა - 1 ჩაის კოვზი, 
  • მწვანილი - ნახევარი კონა, 
  • მარილი - გემოვნებით

მომზადება:

 კანიანი ბადრიჯანი სიგრძეზე დაჭერით ისე, რომ ერთმანეთს არ მოსცილდეს, შიგ ჩააყარეთ მარილი და გააჩერეთ 1 საათი. შემდეგ გაწურეთ და შეწვით ზეთში თავდახურულ ტაფაზე. შემწვარი ბადრიჯანი დაალაგეთ ლანგარზე და გააცივეთ. დანაყეთ ნიგოზი, შემდეგ ცალკე დანაყილი ქინძის თესლი, ზაფრანა და ნიორი აურიეთ ნიგოზში, შეაზავეთ მარილით და აგლისეთ ძმარში.ამას დაუმატეთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და ნიახური და ამ საკაზმით ამოავსეთ ბადრიჯანი.

მიირთვით გემრიელად!



0 нравится
კატეგორია: სამარხვო კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: mwvanilebi, niori, nigozi, ნიგვზიანი ბადრიჯანი, badrijani, qinZi, samarxo kerzebi, marili, seti, zafrana
ნანახია: 10357 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]