მადამ ბოვარი |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
|
კამბალა ბაჟეში
| 2010-06-04, 10:45 PM |
მასალა:
600 გრ.კამბალა თევზი 1/2 ჭიქა დაფქვილი სუხარი 150გრ.ნიგოზი 3-4 კბილი ნიორი 2-3 ს.კ.ძმარი წითელი დაფქვილი წიწაკა მარილი გემოვნებით პეტრუშკა სუნელები
მომზადება:
გავასუფთავოთ თევზი დავჭრად ნაჭრებად ამოვავლოთ სუხარში და მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ზეთსში. ბაჟესთვის ნიგოზი გავატაროთ ხორც საკეპ მანქანაში ნიორთან ერთად,მარილი სუნელები,მწვანილი,აურიოთ ერთმანეთში და დავასხათ თბილი წყალი და ძმარი . თევზი ჩააწყეთ ცოტა ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან დაასხით ბაჟე. ცოტახანი გააჩერეთ და ზემოდან გააფორმეთ მწვანილით და გემრიელად მიირთვით!
|
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: aks75
| ტეგები: ნიგოზი, ბაჟე, კამბალა ბაჟეში, kambala, nigozi, kambala bajeshi, კამბალა, zmari, სუნელები, sunelebi
|
ნანახია: 9621 | რამოტვირთვები:
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს [ რეგისტრაცია | შესვლა ]
|