ხამსა - თევზეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » თევზეული

ხამსა
2011-12-04, 11:47 PM
მასალა:
  • 1კგ. ხამსა
  • 1 ლიმონი
  • 4-5 ცალი ხახვი

მომზადება:

უკვე დამარილებული და გამოყვანილი ხამსას  მოვაცალოთ თავები და გამოვშიგნოთ ნაწლავებისაგან 



 გავრეცხოთ კარგად რამოდენიმეჯერ, დავაწუროთ ლიმონი ,ხახვი დავჭრათ ალაყა -ალყა დავაყაროთ თევზს კარგად აურიოთ,  გავაჩეროთ 15- 20 წუთი და უკეთეს გემოს მიიღებს, (თევზი უხდება მოხარშულ კართოფილს ) 



გემრიელად მიირთვით!





0 нравится
კატეგორია: თევზეული | დაამატა: likuna | ტეგები: kilka, რეცეპტები, თევზი, ხამსა, tevzi, xamsa, თევზეულობა, receptebi, tevzeuloba, კილკა
ნანახია: 7833 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 2
2  
That's not just logic. That's really sesnible.

1  
BION I'm imprsesed! Cool post!

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]