ჭარხლის ღეროების მწნილი - მწნილი, მარინადები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » მწნილი, მარინადები

ჭარხლის ღეროების მწნილი
2011-12-24, 9:46 PM
მასალა:
  • 5 კგ. ჭარხლის ღეროები
  • 5-6 დაფნის ფოთოლი
  • 2 თავი ნიორი
  •  2-3 ხმელი კამის ტოტები
  • 5 ლიტრა წყალზე 10 ს.კ. მარილი

მომზადება:

 ჭარხლის ღეროებს მოვაჭრათ ფოთლები , ღეროები წამოვტუთქოთ 2-3 წუთით ადუღებულ წყალსი ,ხელით გავსინჯოთ ისე რომ ძალიან არ მოიხარშოს გავაციოთ და ჩავყაროთ უკვე დაყენებულ მარილწყალში დავაყაროთ დაფნის ფოთოლი , ნიორი და ხმელი კამის ტოტები


გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: მწნილი, მარინადები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ჭარხლის მწნილი, mwnilebi, harxlis totebis mwnili, მწნილწბი, marinadebai, ჭარხლის ღეროების მწნილი, წარხლის ტოტების მწნილი, მარინადებაი
ნანახია: 2323 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]