კარტოფილის მობრაწულა - ბოსტნეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

კარტოფილის მობრაწულა
2010-05-01, 11:24 PM



              საჭირო მასალა:

  • კარტოფილი - 500 გ
  • ბულგარული წიწაკა - 1 ც.
  • პომიდოარი - 2 ც.
  • კვერცხი - 3 ც.
  • არაჟანი - 1/2 ჭიქა
  • ზეთი - 2 ს.კ.
  • პიტნა - 1 ჩ.კ
  • პილპილი, მარილი  - გემოვნებით

              მომზადების წესი:

  • კარტოფილი მოხარშეთ, და დაჭერით რგოლებად
  • პომიდორს გადაავლეთ მდუღარე წყალი, გააცალეთ კანი და დაჭერით, ბულგარული წიწაკა დაჭერით გრძლად.
  • კვერცხი და არაჟანი ათქვიფეთ დაუმატეთ მარილი და პილპილი.


  • ცხიმწასმულ ფორმაში მოათავსეთ მომზადებული ბოსტნეული მოასხით ათქვეფილი კვერცხი. ზემოდან დააფარეთ ფოლგა და აცხვეთ 30 წუთის განმავლიბაში , შემდეგ ფოლგა მოხსენით და გამოაცხვეთ კიდე 7-10 წუთი.
  • სუფრასთან მიტანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.

0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: მობრაწულა, ბოსტნეული, კვერცხი, არაჯანი
ნანახია: 4137 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]