კარტოფილი ანანასით - ბოსტნეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ბოსტნეული

კარტოფილი ანანასით
2010-05-02, 3:33 AM

          საჭირო მასალა:

  • 400 გ. კარტოფილი
  • 2 ს.კ. კარაქი
  • მწვანე ხახვი გემოვნებისამებრ
  • 3 თავი წითელი ხახვი
  • 800 გ. პრასი
  • 400 გ. მოხარშული ძეხვი
  • 400 გ. ანანასი
  • 2 ს.კ. ზეთი
  • 200 გ. ბოსტნეულის ბულიონი
  • 100 გ. არაჟანი
  • აჯიკა
  • დაფქული კარი
  • დაფქული შავი პილპილი, მარილი

          
            მომზადების წესი:

  • კართოფილი გაფცქვენით და ჩაჭერით მარაოსებურად, წაუსვით კარაქი, მოაყარეთ სანელებლები და დაჭრილი მწვანე ხახვი. ჩააწყვეთ ტაფაში, დაასხით 100 გ. წყალი და შუშეთ 40 წთ. 200 გრადუსზე.

  • წითელი ხახვი და პრასი დაჭერით რგოლებად, დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი ძეხვი და ანანასი და შუშეთ ზეთში 3 წთ.
  • დაასხით ბულიონი და შუშეთ კიდევ 3 წთ.დაუმატეთ მარილი, პილპილი, არაჟანი, აჯიკა და კარაქი.
  • კართოფილი სუფრასთან მიიტანეთ მოშუშული ძეხვთან და ანანასთან ერთად. სურვილისამებრ გააფორმეთ მწვანილით.
0 нравится
კატეგორია: ბოსტნეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: აჯიკა, კარტოფილი ანანასით, კულინარია ბოსტნეული, kulinaria
ნანახია: 835 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]