ქათმის ხარჩო არაჟნით - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ქათმის ხარჩო არაჟნით
2010-04-08, 3:37 PM

შემადგენლობა

  • 4–5 თავი ხახვი
  • 2–3 კბილი ნიორი
  • 50გრ კარაქი
  • 250გრ არაჟანი
  • 0,5 ჩ.კ. ხმელი სუნელი
  • 3–4 ცალი პომიდორი
  • 1 ს.კ. პურის ფქვილი
  • გემოვნებით მარილი

მომზადების წესი

  1. გასუფთავებული, გარეცხილი დედალი დაჭერით ნაჭრებად, მოათავსეთ ქვაბში, დაასხით ცოტა წყალი და დადგით ცეცხლზე. როცა წყალი დაუშრება, ცხიმთან და ხახვთან ერთად მოშუშეთ. შეურიეთ 1 ს.კ. პურის ფქვილი, დაუმატეთ სახეხზე გახეხილი პომიდორი (ან წყალში გახსნილი 1 ს.კ. ტომატი) ადუღეთ 5–10 წუთი. შეაზავეთ დანაყილი ნივრით, ხმელი ქინძით, უცხო სუნელით, მარილით. მოასხით 250გრ არაჟანი, კიდევ ერთხელ წამოადუღეთ და გადმოდგით ცეცხლიდან.

0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემ, ხარჩო, არაჟნით, ქათმის
ნანახია: 1236 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]