მომზადება: ლორის ნაჭრები მოხრაკეთ საშუალო ცეცხლზე დიდ ქვაბში, მზა ლორი გადმოიღეთ. წარმოქმნილ ცხიმში მოთუშეთ ხახვი 5 წუთი, დაამატეთ დაჭრილი კარტოფილი, წყალი და მარილი, მიიყვანეთ ადუღებამდე. დაუწიეთ ცეცხლს და ხარშეთ თავდახურულ ქვაბში და მოურიეთ პერიოდულად, კარტოფილის კარგად მოხარშვამდე. შემდეგ თანდათან დაამატეთ ყველი და მოურიეთ. როცა ყველი სრულად გადნება, გადმოიღეთ სუპი ცეცხლიდან და დაამატეთ მარილი გემოვნებით. სუფრასთან მიიტანეთ ლორთან და წვრილად დაჭრილ მწვანე ხახვთან ერთად.