მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ძროხის ხორცის ბულიონი
2010-04-08, 9:02 PM

შემადგენლობა

  • 1 კგ ძროხის ძვლიანი ხორცი
  • გემოვნებით მარილი და ნიორი
  • 1 კონა კამა

მომზადების წესი

  1. ძროხის ხორცს, ბლომად დაასხით ცივი წყალი და დადგით ცეცხლზე, როგორც კი წამოდუღდება, მოხადეთ ქაფი, ქვაბს დაახურეთ სახურავი და ნელ ცეცხლზე ადუღეთ ხორცის მოხარშვამდე. გამზადებული ბულიონი გაწურეთ, ისევ წამოადუღეთ, შეაზავეთ დანაყილი ნივრით და მარილით. ცხელი ბულიონი ჩაასხით ხელიან ფაიფურის ჭიქებში და ისე მიიტანეთ სუფრასთან. ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაკეპილი კამა.

დამატებითი ინფორმაცია

მოხარშული ხორცი გამოიყენეთ ხორცის ღვეზელის ან ხორციანი ბლინების მოსამზადებლად და მიირთვით ბულიონთან ერთად.

0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ხორცის, გემრიელი რეცეპტები, ძროხის, ბულიონი, წვნიანი
ნანახია: 2506 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]