მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

უხორცო წვნიანი
2010-04-08, 9:11 PM

შემადგენლობა

  • 100–150გრ კარაქი
  • 2 ცალი სტაფილო
  • 1–2 ცალი ბულგარული
  • 2 თავი ხახვი
  • 4–5 ცალი კარტოფილი
  • 30–40გრ მაკარონი
  • თითო პატარა კონა ნიახური, ოხრახუში, კამა
  • 1–1,5 ს.კ. ტომატი ან 3 ცალი პამიდორი
  • გემოვნებით მარილი და წიწაკა
  • 3–4 კბილი ნიორი

მომზადების წესი

წვრილად დაჭრილი სტაფილო, ბულგარული წიწაკა და ხახვი მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე კარაქთან ერთად, ქვაბს დაახურეთ სახურავი და დროდადრო ამოურიეთ. შერბილებულ ბოსტნეულს მოასხით 1–2 სუფრის კოვზი წყალი, დაუმატეთ დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა და ნიორი. როცა კარტოფილი ოდნავ შერბილდება დაასხით მდუღარე წყალი სასურველი რაოდენობით, მაშინვე ჩაყარეთ მაკარონი, დაჭრილი ნიახური და ადუღეთ კარტოფილის მოხარშვამდე. შეაზავეთ ტომატით ან გახეხილი პამიდვრით და მარილით. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა და მაშინვე გადმოდგით ცეცხლიდან
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, უხორცო, წვნიანი
ნანახია: 7706 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]