წვრილად დაჭრილი სტაფილო, ბულგარული წიწაკა და
ხახვი მოშუშეთ ნელ ცეცხლზე კარაქთან ერთად, ქვაბს დაახურეთ სახურავი და
დროდადრო ამოურიეთ. შერბილებულ ბოსტნეულს მოასხით 1–2 სუფრის კოვზი წყალი,
დაუმატეთ დაჭრილი კარტოფილი, წიწაკა და ნიორი. როცა კარტოფილი ოდნავ
შერბილდება დაასხით მდუღარე წყალი სასურველი რაოდენობით, მაშინვე ჩაყარეთ
მაკარონი, დაჭრილი ნიახური და ადუღეთ კარტოფილის მოხარშვამდე. შეაზავეთ
ტომატით ან გახეხილი პამიდვრით და მარილით. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი
ოხრახუში, კამა და მაშინვე გადმოდგით ცეცხლიდან