პროდუქტები: 2 ლ. ძროხის ხორცის ნახარში; 2-3 თავი
ხახვი; 2 პატარა სტაფილო; 1 კონა ქინძი და ოხრახუში; რამოდენიმე ღერი კამა;
4 კონა ახალი მჟაუნის ფოთლები; რამოდენინე ღერი ტარხუნა; 5-6 ქამა სოკო;
4-5 მაგრად მოხარშული კვერცხი; არაჟანი - მოსართავად; მარილი, წითელი
წიწაკა - გემოვნებით.
მომზადება: ხორცის ნახარშის მოხდილ ცხიმში მოვშუშოთ
წვრილად დაჭრილი ხახვი, დავასხათ ხორცის ნახარში, ჩავყაროთ წვრილად დაჭრილი
სტაფილო და ქამა სოკო. 10-15 წუთის შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი მწვანილი და
კიდევ 10 წუთი ვხარშოთ. გავუწყოთ მარილი და წიწაკა. სუფრასთან მივიტანოთ
მოხარშულ კვერცხთან და არაჟანთან ერთად.
|