მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ხახვისა და ლუდის წვნიანი მობრაწული ყველით
2010-04-11, 2:59 AM
პროდუქტები:
 
 50 გ კარაქი
150 გ ხახვი
1 კბილი ნიორი
1/2 ს/კ შავი შაქარი
10 გ ფქვილი
3 გ პაპრიკა (ტკბილი წიწაკის ფხვნილი)
100 მლ ღია ფერის ლუდი
500 მლ ფრინველის ნახარში
წიწაკა, მარილი, ძირა გემოვნებით
1 ლიმონი
2 ნაჭერი თეთრი პური
50 გ ჰოლანდიური ყველი
რამოდენიმე ღერი ნიახური
 
მომზადება:
 
ხახვი დავჭრათ ალყა-ალყად და ჩავყაროთ სქელძირიან ქვაბში ან ქოთანში, კარაქში ნახევრად მოვშუშოთ, დავუმატოთ ოხრახუში ცოტა შაქართან ერთად და ძალიან დაბალ ცეცხლზე მანამდე ვშუშოთ, სანამ კარამელიზაცია არ დაიწყება, შემდეგ დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი, წითელი წიწაკა, ფქვილი და თან ვურიოთ, შემდეგ დავასხათ ლუდი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში, დავუმატოთ ფრინველის ნახარში და 15 წუთი ვხარშოთ, შემდეგ შევაზავოთ მარილით, წიწაკით, ძირათი, ლიმონის წვენით და გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ზემოდან დავაწყოთ თხელი პურის ნაჭრები ჰოლანდიური ყველით და 3 წუთის განმავლობაში შევდგათ ღუმელში რომ მოიბრაწოს ზედაპირი.
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ლუდის, ყველით, ხახვისა, მობრაწული, წვნიანი
ნანახია: 2354 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]