მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

კრემ-ბორშჩი
2010-04-11, 3:17 AM
ქვაბი N1. ხორცი ცალკე იხარშება მარილიან, წიწაკიან, დაფნიან წყალში. როცა მოიხარშება, ამოიღეთ და დაჭერით სასურველ ზომაზე. ამავე წყალში მოხარშეთ კარტოფილიც.
ქვაბი N2. ცალკე შუშავთ ხახვს, სტაფილოს, კომბოსტოს, ჭარხალს, უმატებთ ტომატს, მწვანილს, ნიორს და რამდენიმე წუთის შემდეგ დააბლენდერებთ. ნახარში აურიეთ ბოსტნეულის მასას თანდათან. ასე, ადვილად მიხვდებით რა სისქის გამოვა ბორშჩი. იხარშოს 10-15 წუთი, ბოლოს ჩაყარეთ ხორცი და კარტოფილი. შეკმაზეთ ხმელი ქინძით და რეჰანით. მარილი, წიწაკა გემოვნებით.
 
გაითვალისწინეთ, ხორციანი სუფები მეორე დღეს უფრო გემრიელია, რადგან ხორცი თავიდან იცლება გემოსგან - რათა ბულიონი გაამდიდროს, სამაგიეროდ მეორე დღეს უკვე თავადაც ხდება გემრიელი წვენის ხარჯზე.
0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, კრემ-ბორშჩი
ნანახია: 2537 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 naniko  
0
vaime tqven gaixaret,es ratom ar momapiqrda ro dameblenderebina,iqneba ase mainc mivagebino bavshvebs kombosto,stapilo da charxali....ratom ar uyvart bavshvebs es bostneuli mainc ver vxvdebi(((

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]