“აკროშკა” აშხაბადურად - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

“აკროშკა” აშხაბადურად
2010-04-07, 1:10 PM

       მასალა:

  • 125 გრ. კეფირი, 
  • 175 გრ. წყალი, 
  • 100 გრ. ხბოს ხორცის რბილობი,
  •  1 ც. კიტრი, 
  • 1/2 მოხარშული კვერცხი,
  •  30 გრ. მწვანე ხახვი, 
  • 10 გრ. კამა, მარილი.


მომზადების წესი:


მოხარშული ხორცი, ხახვი, კიტრი, კვერცხი და კამა დაჭერით ოთკუთხედებად. მომზადებული მასალა შეურიეთ და დაასხით წყალში გახსნილი კეფირი. სუფრეზე გატანის წინ გააფორმეთ მწვანილით.




0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: aks75 | ტეგები: ashxabadi, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, “აკროშკა” აშხაბადურად, akroshka ashxabadurad, akroshka
ნანახია: 2671 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]