ხორცის ოსტრი ბრინჯით - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ხორცის ოსტრი ბრინჯით
2011-05-05, 5:53 PM
 მასალა:
  • 1კგ.საქონლის რბილი ხორცი
  • 1კგ. პამიდორი
  • 5თავი ხახვი
  • კამა,ქინძი და პეტრუშკა,ნიახური
  • 2კბილი ნიორი
  • 50გრ.ერბო 
  • დაფნის 2 ფოთოლი
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით


   მომზადება:


    დავჭრათ პატარა კუბიკებად ძროხის ხორცი და ცალიან ცოტ წყალში და ერბოში მოვტუშოთ
თუ წყალი დაუშრება ცოტა დავამატოთ









  დაუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მოვხრაკოთ ხორცთან ერთად



შემდეგ დაუმატებთ კანგაცლილ პამიდირს(შეიძლება ბანკაში დახუფული პამიდორიც)


ცოტახანში უმატებთ წვრილად დაჭრილ მწვანილებს და ნიორს,მარილს, წიწაკას.



გარნირი, ბრინჯი ძალიან უხდება



 გემრიელად მიირთვით!

















0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: likuna | ტეგები: droxis xorcis ostri brinjiT, OSTRI, ოსტრი, xorcis ostri, DROSIS XORCIS OSRTI BRINJIT, ხორცის ოსტრი ბრინჯით, ხორცის ოსტრი, ხორცი, ძროხის ხორცი
ნანახია: 16565 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/5
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]