ლობიო - ცხელი კერძები - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცხელი კერძები

ლობიო
2011-05-12, 12:27 PM
მასალა:

  • 500გრ. ლობიო
  • 2ც.ხახვი
  • ქინძი,კამა,ქონდარი
  • მარილი და წიწაკა გემოვნებით
  • 2კვილი ნიორი
  • 2 დაფნის ფოთოლი
  • სუნელები
  • 50გრ.ზეთი ან ღორის ქონი

 მომზადება:
  
   გავრეცხოთ და მოვხარშოთ ლობიო კარგად,უმჯობესია წინა დღეს დავალბოთ წყალში დილით უკეთესად და სწრაფად მოიხარშება ხარშვისას თუ წყალი ჩაიშრო დავამატოთ ადუღებული წყალი,ხარშვისას ასევე უმატებთ დაფნის ფოთოლს,მწიწაკას და ქონდარს



როცა მოიხარშება გადავწუროთ წვენი და მარცვლები ჩავზილოთ კარგად დაუმატოთ თავისივე წვენი და შევკაზმოთ სუნელებით ,მარილით ,მწვანილებით და ცალკე ხავი ზეთში ან უმჯობესია ღორის ქონში მოხრაკული დაუმატოთ


 

ცოტა წამოვადუღოთ და გადმოვდგათ გაზიდან


გემრიელად მიირთვით!








0 нравится
კატეგორია: ცხელი კერძები | დაამატა: likuna | ტეგები: მოხრაკული, წითელი ლობიო, lobio, sekmazuli lobio, შენელებული, ამოლესილი ლობიო, WITELI LOBIO, ლობიო
ნანახია: 23641 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 2.5/2
სულ კომენტარები: 2
2  
thumb up

1  
dzallian gemrieli lobio gamovida dzalian gerielia

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]