მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

შებრაწული ქათამი
2010-04-08, 3:40 PM
მასალა:

ლიმონათის ბოთლით მარილიანი წყალი
1 ფინჯანი წყალი
გემოვნებით მარილი

მომზადება: 

ქათამი კარგად გაასუფთავეთ, გარეცხეთ (შუაში არ გაჭრათ), ოდნავ შეამარილეთ და ქათმის კანი, ალაგ–ალაგ დასერეთ მჭრელი დანის წვერით. ლიმონათის ან ბორჯომის ბოთლში ჩაასხით მარილიანი წყალი და ქათამს წამოაცვით ისე, რომ ბოთლის ძირი ქათმის ბარკლებს შორის მოექცეს. ქათამი ბოთლის ძირით დადეთ თუნუქის ფირფიტაზე ვერტიკალურად. იქვე დადეთ ფინჯნით წყალი და შედგით გაცხელებულ ქურაში შესაწვავად. შეწვის პროცესში გამოყიფილი ცხიმი, დროგამოშვებით მოასხით ქათამს. ასე შემწვარი ქათამი თანაბრად შებრაწული გამოგივათ და თანაც გემრიელი იქნება.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ქათამი, შებრაწული
ნანახია: 2449 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]