მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის თეთრი ხორცის მწვადი
2010-04-10, 11:46 PM

მასალა: ქათმის თეთრი ხორცი - 1 კგ., 3 ლიმონის წვენი, ნახევარი ჭიქა სოიოს სოუსი, შავი პილპილი – გემოვნებით, ჯანჯაფილი - დანის წვერით.

მომზადება: ქათმის თეთრი ხორცი დავჭრათ საშუალო ნაჭრებად, ჩავაწყოთ მომინანქრებულ ქვაბში და დავასხათ ერთმანეში არეული ლიმონის წვენი, სოიოს სოუსი, შავი პილპილი, ჯანჯაფილი და გემოვნებით ცოტა მარილი, ვინაიდან სოიოს სოუსი ისედაც მლაშეა. ქვაბს დავახუროთ სახურავი და შევდგათ მაცივარში 2-3 საათით, შემდეგ კი შევწვათ მაყალზე ან გრილზე.

0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, მწვადი, თეთრი ხორცის, ქათმის
ნანახია: 1830 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]