ინგილოური ფოთოლა ხინკალი - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ინგილოური ფოთოლა ხინკალი
2010-04-11, 2:13 AM

მასალა:

 გვჭირდება ერთი სოფლის ქათამი, ერთი კილო ფქვილი, 4 ცალი პომიდორი, 2 თავი ხახვი, რამდენიმე კბილი ნიორი, ოხრახუში, ქინძი, დაფნის ფოთოლი, წითელი წიწაკა.

მარილიან წყალში ვზელთ ჩვეულებრივ სახინკლე ცომს, გავაბრტყელებთ, ვათხელებთ და პატარა ზომის ნაჭრებად დავჭრით, გამოვაშრობთ, ოღონდ ძალიან არ გამოვახმობთ, მოვხარშავთ მარილიან წყალში.
ქათამს ხახვთან ერთად ჩავშუშავთ, დაჭრილ პომიდორს ჩავუმატებთ, შევაზავებთ ყველანაირი სუნელ-მწვანილეულით, მოკლედ, ჩავხოხბავთ.

მერე ამ ცომსა და ჩახოხბილს ავურევთ ერთმანეთში.


    გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, ხინკალი, გემრიელი რეცეპტები, ინგილოური ფოთოლა
ნანახია: 820 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]