მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბადრიჯანი ყველის სატენით
2010-04-07, 3:12 PM


მასალა:


300 გრ. ბადრიჯანი,

100 გრ. ყველი,

1 ცალი კვერცხი,

100 გრ. ერბო,

მარილი მწვანილი გემოვნებით.


მომზადება:


ნორჩ ბადრიჯანს მოაჭერით ბოლოები, გარეცხეთ, წვრილი დანით გამოაცალეთ თესლი, დააწყეთ თუნუქის ფურცელზე და შედგით ღუმელში.  როცა ნახევრად მზა იქნება, გამოიღეთ.

მოხარშეთ კვერცხი, დაჭერით წვრილად, აურიეთ დაფხეკილ ყველში და ერბოში. ამ მასალით გამოტენეთ ნახევრად შემწვარი ბადრიჯანი, დააწყეთ ერბოწასმულ ტაფაზე და შედგით ღუმელში.როცა მზად იქნება, ზემოდან მოაყარეთ მწვანილი.



0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: badrijani, სალათები, გემიელი რეცეპტები, სატენით და მაწონით, ყველის, კულინარია, yvelis satenit, ბადრიჯანი, badrijani vnelit
ნანახია: 2785 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]