კვერცხი შაშხითა და გამდნარი ყველით - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

კვერცხი შაშხითა და გამდნარი ყველით
2010-04-07, 3:33 PM

მოსამზადებლად დაგჭირდებათ:

  • 6 ც. მოხარშული კვერცხი,

  • 150 გრ. შაშხი,

  • 60 გრ. არაჟანი,

  • 120 გრ. მაიონეზი,

  • 12 გრ. მზა მდოგვი,

  • დაფქვილი შავი პილპილი გემოვნებით, სალათის ფურცლები, მწვანილი,

  • 120 გრ. სულგუნის, ყველი.


მომზადების წესი:


   კვერცხი მოხარშეთ მაგრად (12-15 წუთი), წვრილად დაჭერით. შეურიეთ დაჭრილი შაშხი, გახეხილი ყველი, არაჟანი, მაიონეზის ნაწილი, დაფქვილი პილპილი, მდოგვი და ამოურიეთ.

მიღებულ მასას მიეცით ბურთულების ფორმა და დაალაგეთ შუაში გაჭრილ, დაკონსერვებულ წიწაკებზე ან სალათის ფურცლებზე და მოასხით დარჩენილი მაიონეზი. გააფორმეთ მწვანილის ღერებით.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კვერცხი შაშხითა, kvercxi shsxita da gamdnari yvelit, გემიელი რეცეპტები, კულინარია, გამდნარი ყველით
ნანახია: 886 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]