მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ქათმის ბარკალი სოუსით
2010-04-18, 11:54 PM

ინგრედიენტები:
4 ულუფა
ქათმის 8 ასოცგრამიანი ბარკალი
4 ჩ.კ. დაფქული წითელი წიწაკა
შავი პილპილი
1 ჩ.კ. მარილი
1 ჩ.კ. კვლიავი
2 ჩ.კ. შაქარი
2 ს.კ. ზეთი
150 გ ფორთოხლის მარმელადი
3-4 ს.კ. მდოგვი

მომზადების წესი:
1. შეურიეთ ერთმანეთს წითელი წიწაკა, შავი პილპილი, მარილი, კვლიავი და შაქარი. მიღებული მასა წაუსვით ქათმის ბარკლებს.
2. ბარკლები დააწყვეთ ცხიმწასმულ ფირფიტაზე და შეწვით ღუმელში 30 წთ. შეწვისას ერთხელ გადააბრუნეთ.
3. სოუსისათვის გაადნეთ ფორთოხლის მარმელადი და დაუმატეთ მდოგვი. შემწვარი ბარკლები სუფრასთან მიიტანეთ სოუსთან ერთად. 

 


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ქათმის ბარკალი, ქლიავი, წითელი წიწაკა, ფორთოხლის მარმელადი, მდოგვი
ნანახია: 2317 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]