ბივშტექსი - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 10
სტუმარი: 10
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ბივშტექსი
2010-04-30, 0:32 AM
ძროხის ხორცი – 500 გრამი; კარაქი – 100 გრამი; მარილი, პილპილი - გემოვნებით
ხორცი გავრეცხოთ, მოვაცალოთ ძარღვები, მყესები, დავჭრათ ბოჭკოების განივად 100-150
გრ. ნაჭრებად. ხორცი დავბეგვოთ ხის ჩაქუჩით და მოვაყაროთ მარილი და პილპილი.
შევწვათ ცხელ ცხიმიან ტაფაზე 15-20 წუთის განმავლობაში.
სუფრაზე შეიძლება მივიტანოთ შემწვარ კარტოფილთან, გახეხილ პირშუშხასთან და
მჟავე კიტრთან ერთად.
0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: bohkoebidan, XORCI, gemrieli receptebi, karaqi, pilpili, bivshteqsi, ბივშტექსი, marili, xorceuli, zroxis xorci
ნანახია: 5423 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0