მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

პასტიციო (ბერძნული ნაციონალური კერძი)
2010-04-30, 0:50 AM
გავხეხოთ 2 ხახვი, მოვათავსოთ საშუალო ზომის ქვაბში, ოდნავ მოვშუშოთ და დავამატოთ
ნახევარი კილო გატარებული ხორცი, ვშუშოთ 15 წუთი და შემდეგ დავუმატოთ ნახევარი ჭიქა
ტომატი. ვადუღოთ კიდევ 10 წუთი. მოვხარშოთ მსხვილი მაკარონი. ავადუღოთ 800 გრამი
რძე, ავთქვიფოთ 2 კვერცხის ცილა და როცა შესქელდება ნელ–ნელა ჩავუმატოთ გულიც.
ათქვეფილი კვერცხი ჩავამატოთ ადუღებულ რძეში და ურიოთ, ჩავყაროთ 3 სუფრის კოვზი
ფქვილი და გავაგრძელოთ მორევა, როცა ფქვილი რძეში კარგად გაიხსნება გაზქურიდან
გადმოვდგათ. ჟარუნაზე დავასხათ ზეთი, დავაწყოთ ზემოდან მოხარშული მაკარონი,
ზევიდან მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, მოშუშული გატარებული ხორცი და ბოლოს მოვასხათ
კრემი. შევდგათ გამოსაცხობათ 190 გრადუსზე.


0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: tomati, xaxvi, kvercxi, პასტიციო, gatarebuli xorci, ბერძნული ნაციონალური კერძი, makaroni, yveli, berznuli, pasticio
ნანახია: 15033 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 6 | რეიტინგი: 4.0/5
სულ კომენტარები: 6
6 xatulia  
0
pasticio ase ar ketdeba,dzalian mokled aris mocemuli.

5 eviko555  
0
xorci gori da dzroxa ertad undaikos tu romeli?

4 nana  
0
dzalian madis agmdzvreliaa... !! aucileblad gavaketeb!! :))

3 nanuka  
0
kiii italiuriaa,magram berdznbshiaa dzlian popularuliii..da dzaanac gemrielia minda gitxraat xshirad vagemovneeb:p

2 tea  
0
bandzobaa

1 nina  
0
ar qvia pasticio mara qvia pastichio ch ara c .. zaan gemrielia da xshirat vaketeb radgan italiaelki qmari myavs. rac sheexeba carmoshvebas italiuria daara berznuli ..gemrielat miirtvit

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]