მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

ხალადეცი
2011-02-09, 1:54 PM
მასალა:

  • ღორის თავ-ფეხი
  • 2-3ხახვი
  • 2-3 სტაფილო
  • 5-6 დაფნის ფოთოლი
  • 4-5 მოხარშული კვერცხი
  • პეტრუშკის ტოტი
  • 4-5კბილი ნიორი
  • მარილი გემოვნებით
  • შავი პილპილი
  • წიწაკა
 

 მომზადება:

 კარგად მოვხარშოთ ღორის თავ- ფეხი ,ისე რომ ძვებისგან ირჩეოდეს,ხარშვისას დაუმატოთ ხახვი მთლიანი,სტაფილო,შავი პერეცი დაფნის ფოთოლი ,ნიორი და მარილი. როცა ხორცი მოიხარშება ამოიღეთ და დაჩეჩეთ ხელით წვრილად ,ფორმებში ჩადეთ მოხარშული კვერცხი ,სტაფილო შემდეგ დაქუცმაცებული ხორცი ,გასინჯეთ ბულიონი თუ არაფერი აკლია დაასხით ხორცს ზემოდან და შედგით მაცივარში.

  გემრიელად მიირთვით!





0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: XALADECI, ღორის ხალადეცი, kulinaria, xorceuli, თავ-ფეხი, GORIS XALADECI, ხალადეცი
ნანახია: 29591 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 5 | რეიტინგი: 3.8/5
სულ კომენტარები: 5
5 genadi  
0
bu ha ha ha ha

4 ნინო  
0
გემოვნებაზე არ დაობენ!!!

3 გოჩა  
0
რათ უნდა ადამიანო ხალადეცს სტაფილო და კვერცხი? თავის ხორცის მაგიერ,სჯობს კანჭი,ან სულაც მჭლე ხორცი დავამატოთ,ისე ძლიან მსუყე და ქონიანი გამოდის,(შეიძლება ქათამის დამატებაც) დავკეპავთ ხორცს და დავამატებთ მხოლოდ ნიორს და შავ პილპილს,დავასხამთ ბულიონს და ეგაა. პეტრუშკას ოხრახუში ჰქვია, ოხრახუშიიი და რა უნდა ოხრახუშს ხალადეცში,ეგ რუსული კერძია და მაგათ მწვანილი საერთოდ არ იციან ,ბორში და შჩიც უმწვანილოდ მზადდება რუსეთში!!!

2 aks75  
0
და რატო???

1 niks  
0
vai tkvens patrons

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]