კუბდარი - ხორცეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ხორცეული

კუბდარი
2011-05-13, 8:46 PM


მასალა:

ცომი - 350 გრ;

საქონლის ხორცი - 300 გრ;

ხახვი - 1 საშუალო თავი (100 გრ);

ნიორი - 1 კბილი;

მარილი, წიწაკა, ძირა, სვანური მარილი


მომზადება:

მოზილეთ საფუვრიანი ცომი, ცოტა უფრო მაგარი, ვიდრე ხაჭაპურისთვის ზელთ. 




მოზელილ ცომს დიდხანს ნუ გააჩერებთ, აფუვების შემდეგ მალევე გამოაცხვეთ.


ხორცი იჭრება ძალიან წვრილად,(ხორცი უმი უნდა ჩაიდოს ცომში) ხახვიც იკეპება და იკმაზება.. ჯობია წინასწარ მომამზადოთ და კარგად გადაურიოთ, რომ არომატი გაუჯდეს ხორცს;ცომი გაშალეთ და დაადევით ხორცის მასა  წითელი წიწაკა მოაყარეთ 


შემდეგ ახვევთ ხაჭაპურივით, კრავთ ცომს და აბრტყელებთ;



 შემდეგ გახიეთ ცომის ზედაპირის შუაგული, რომ ცხობის პროცესში გახევისგან დაიცვათ კუბდარი;



  გემრიელად მიირთვით!










0 нравится
კატეგორია: ხორცეული | დაამატა: likuna | ტეგები: ჭვიშტარი, სვანური კუბდარი, კუბდარი, SVANURI KUBDARI, დაგვებილი, სვანური, samzareulo, kubdari, svanuri, ხორცი
ნანახია: 21921 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 3 | რეიტინგი: 2.4/5
სულ კომენტარები: 3
3  
ვაფანატებ...თუმცა,მე რატომღაც ღორის ხორცით უფრო მომწონს

2  
me kide rogor zalian miyvars

1  
არის რა

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]