შვრიის ფუნთუშა - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

შვრიის ფუნთუშა
2010-04-10, 10:50 AM

მასალა: 

მასალა 15 ცალისთვის:
500გრ ფქვილი
200გრ შვრის ფანტელი
5 ს.კ მსხვილად დაფქული შვრია
2 პაკეტი მშრალი საფუარი
1 ჩ.კ. შაქარი, 1 ჩ.კ. მარილი
1 ჩ.კ. მზესუმზირის ზეთი
პერგამენტი

მომზადება: 

შეურიეთ ერთმანეთს ყველა ინგრედიენტი გარდა 2 ს.კ. მსხვილად დაფქული შვრიისა, დაუმატეთ 3/8 ლ ნელთბილი წყალი და მოზილეთ ერთგვაროვანი ცომი. საჭიროების შემთხვევაში კიდევ დაუმატეთ ცოტაოდენი წყალი. დააფარეთ და დადგით ასაფუებლად 45წთ.
გააცხელეთ ღუმელი 200–გრადუსამდე. საცხობ ფირფიტაზე დააფინეთ პერგამენტი. გადაზილეთ ცომი და გაყავით 15 თანაბარ ნაწილად. დაამრგვალეთ, დააწყვეთ საცხობ ფირფიტაზე, დააფარეთ და დადგით 15 წთ.
თითოეულ ცომს დანით გაუკეთეთ ჯვრის ფორმის ჭრილი, გადაუსვით ცოტაოდენი თბილი წყალი და მოაყარეთ დარჩენილი შვრია. აცხვეთ 25–30წთ.


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: bulki, გემრიელი რეცეპტები, ტკბილეული, კულინარია, ფუნთუშა, funtusha, bulkebi, შვრიის
ნანახია: 1388 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]