ტირამისუ - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ტირამისუ
2010-04-23, 3:24 AM

ტირამისუ - რეცეპტი


მასალა:


  • 2 ქილა ”მასკაპონე” (იტალიური ნაღების ყველი 450 გ.)
  • 8 კვერცხი
  • 5 ვანილი
  • 4 ს/კ შაქარი
  • 3 გამზადებული ბისკვიტის ფირფიტა
  • 1 ჭიქა მაგარი ყავა



ტირამისუ - რეცეპტი


მომზადება:

კვერცხის ცილა და გული აგავცალკეოთ, გული ავთქვიფოთ ყველთან და ვანილთან ერთად, ცალკე ავთქვიფოთ კვერცხის ცილა და თქვეფის დროს მცირე ოდენობით დავამატოთ შაქარი. მიღებული ორი მასა შევურიოთ ერთმანეთში. ხოლო ბისკვიტის ფენები გამოვჭრათ მრგვალ ფენებად და სათითაოთ ჩავდოთ სპეციალურ ჭურჭელში და დავნამოთ ყავით, ზემოდან დავადოთ გამზადებული მასა და შევდგათ მაცივარში 3-4 საათით. შემდეგ გამოვიღოთ და მოვაყაროთ კაკაოს ფქვილი. სუფრასთან მიტანამდე ისევ შევინახოთ მაცივარში.


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75 | ტეგები: ფირფიტა, შაქარი, იტალიური ნაღების ყველი, ვანილი, კვერცხი, ქილა, ტირამისუ, მასკაპონე, მაგარი ყავა
ნანახია: 15495 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 2.7/3
სულ კომენტარები: 1
1  
shokoladis torteebiiii

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]