ბლინი მურაბით ან შაქრის ფხვნილით - ცომეული - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ცომეული

ბლინი მურაბით ან შაქრის ფხვნილით
2010-05-11, 10:44 PM

მასალა:

  • 2 ჩაის ჭიქა ფქვილი,
  •  2 ჩაის ჭიქა რძე, 
  • 4 ცალი კვერცხი,
  •  1 ჩაის კოვზი მარილი, 
  • 50 გრ. ერბო, 
  • ცალკე შაქარი ან მურაბა.

მომზადება:

  თუ ბლინს მაგიდაზე მიიტანთ მართო შაქრით ან მურაბით, მაშინ ცომი ასე მოამზადეთ: კვერცხის გული და ცილა კარგად გათქვიფეთ ცალ–ცალკე, ჩააყარეთ შიგ 2 ჩაის ჭიქა ფქვილი და აურიეთ 2 ჩაის ჭიქა ცოტა მარილიან რძეში.

როცა ცომი რძეში კარგად გაიხსნება, შეწვით ბლინები ჩვეულებრივი წესით, თითო ბლინი ოთხად დაკეცედ, კიდევ შეწვით. მიტანის დროს მოაყარეთ ლიმონის ქერქზე დასრესილი შაქრის ფხვნილი ან თან მიატანეთ მურაბა.


გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: ცომეული | დაამატა: aks75
ნანახია: 3080 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]