მასალა:
- 250მლ.რძე
- 250მლ.მაწონი
- 2კვერცხი
- 1 ჩკ.სოდა
- 1ჩკ.რაზრიხლიტელნი (სწრაფი ასაფუებელი ცომის)
- 5სკ.შაქარი
- 2ჭ. ფქვილი
- ცოტა მარილი
- 1ც.ვანილი
- ზეთი გამოსაცხობად დაგვჭირდება
მომზადება:
რძე,მაწონი (მჟავე რძე და მაწონი უკეთესია) კვერცხი და შაქარი გავთქვიფით ,დაუმატოთ მარილი ,სოდა ,რაზრიხლიტელნი ,ვანილი
ფქვილი იმდენი რომ სქელი სმეტანის სისქის გამოვიდეს.
სქელი სმეტანის სისქის გამოვიდეს.
ცხელ ზეთიან ტაფაზე დავასზათ სუფრის კოვზით
ერთი გვერდი რომ შეიბრაწება გადმოვაბრუნოთ მეორე გვერძე
ზემოდან მოვაყაროთ შაქარი და სმეტანასთან ან რომელიმე ხილის ჯემთან გემრიელათ მივირთვათ!
|