მასალა:
- 1 პაჭკა მარგარინი
- 1 ქილა მაწონი (ნახევარი ლიტრი)
- 3 კვერცხი
- 2 ს.კ.ზეთი
- სოდა ძმრით
- ცოტა მარილი
- ფქვილი
მომზადება:
მარგარინი გავადნოთ ,მაწონი თუ ცოტა მჟავეა გაუკეთოთ სოდა 1ჩაის კოვზი და ძმარი აღარ უნდა,3 კვერცხი 2 სადილის კოვზი ზეთი და ფქვილი რასაც შეიზელს,გავაჩეროთ 15 წუთი გავყოთ 2 ნაწილად ერთი ფენა გავაბრტყელოთ და დავდოთ ჯარუნზე დავაყაროთ დაახლოებით 400გრ. გახეხილი ყველი, ყველს შეურიეთ 1კვერცხი, გააბრტყელეთ მორე გუნდა და დააფარეთ ყველს ზემოდან , წაუსვით ზემოდან ათქვეფილი 1კვერცხი და დანით დაჭერით კუბიკებად შედგით გაზქურაში და დაახლოებით 40 წუთში მზად იქნება.
გემრიელად მიირთვით!
|