მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სალათები

ჭარხლის ძირხვენა ნიგვზით
2010-04-08, 3:19 PM
მასალა: 
  • თითო ჩ.კ. ხმელი ქინძი და უცხო სუნელი 
  • თითო პატარა კონა ოხრახუში და ქინძი 
  • 1,5 ჩ.ჭ. ნიგოზი 
  • 4–5 კბილი ნიორი 
  • გემოვნებით ძმარი, წიწაკა, მარილი და შავი პილპილი 
მომზადება:

  ჭარხლის ძირხვენა კარგად გარეცხეთ და მოხარშეთ. როცა გაცივდება, მოაშორეთ კანი და ფიგურული დანით დაჭერით ლამაზ ნაჭრებად. 
  მოამზადეთ ნიგვზის ფარში შემდეგნაირად: ხოცსაკეპში გაატარეთ 1,5 ჩ.ჭ. ნიგოზი (აუცილებლად იხმარეთ ხოცსაკეპის წვრილი ბადე). შეურიეთ თითო ჩ.კ. ხმელი ქინძი და უცხო სუნელი, 4–5 კბილი დანაყილი ნიორი. დაასხით იმდენი წყალი, რომ სქელი ფაფისმაგვარი მასა მიიღოთ. შეაზავეთ წიწაკით, ძმრით და მარილით. ჭარხლის თითოეული ნაჭერი ამოავლეთ ნიგვზის ფარშში. ფენა–ფენა ჩააწყვეთ მინანქრის ჭურჭელში. ფენებს შორის მოაყარეთ ალყა–ალყა დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაკეპილი ქინძი, ოხრახუში და შავი პილპილი.

 გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: სალათები | დაამატა: aks75 | ტეგები: harxlis dzirxvena nigvzit, ნიგვზით, გემიელი რეცეპტები, ჭარხლის, კულინარია, ძირხვენა, harxlis, harxali nigozit
ნანახია: 2947 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]