მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » სალათები

თევზის სალათა მიმოზა
2010-04-08, 4:45 PM

მასალა

  • 1 კგ კარტოფილი
  • 10 ცალი კვერცხი
  • 2–3 ცალი სტაფილო
  • 200გრ მაიონეზი
  • 2–3 თავი ხახვი
  • მარილი და შავი პილპილი გემოვნებით
  • 3–4 შტო კამა

მომზადებია

  1. მოხარშეთ სტაფილო, კარტოფილი და კვერცხი. სტაფილო გახეხეთ მსხვილ სახეხზე. კარტოფილი დაჭერით პატარა კუბიკებად. კვერცხს მოაშორეთ ცილა და განაცალკევეთ გულისგან. ცილა დაჭერით პატარა ნაჭებად, ხოლო გული გახეხეთ მსხვილ სახეხზე და ცალკე ჭურჭელში მოათავსეთ. ზეთში დაკონსერვებული თევზი ამოიღეთ ქილიდან და ჩანგლით დააქუცმაცეთ. ხახვი დაჭერით წვრილად. აიღეთ ბრტყელი, მოზრდილი თეფში და ზედ განალაგეთ ფენებად: I ფენა–კარტოფილი; II ფენა–დაჭრილი ხახვი; III ფენა–თევზი; IV ფენა–მაიონეზი; V ფენა–კვერცხის ცილა; VI ფენა–მაიონეზი; VII ფენა–სტაფილო.
  2. ყოველ ფენას მოაყარეთ მარილი და პილპილი. ბოლოს მთლიანად მოფარეთ კვერცხის გულით. ზემოდან ალაგ–ალაგ შემოუწყვეთ კამის შტოები (გაშლილად).
0 нравится
კატეგორია: სალათები | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, მიმოზა, გემიელი რეცეპტები, სალათა, თევზის
ნანახია: 5022 | რამოტვირთვები: | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]