Stollen (გერმანული საშობაო ნამცხვარი) - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

Stollen (გერმანული საშობაო ნამცხვარი)
2010-04-13, 0:21 AM

მასალა:
  • 2 დიდი კვერცხი
  • მწიკვი მარილი
  • 200 გ. შაქარი
  • 1 პაკეტი ვანილის შაქარი
  • 250 გ. ოთახის ტემპერატურაზე დარბილებული კარაქი
  • 250 გ. უცხიმო ხაჭო
  • 50 გ. კურაგა
  • 50 გ. ქიშმიში
  • 100 გ. თხილი 
  • 100 გ. ნიგოზი 
  • 50 გ. ნუში 
  • 500 გ. ფქვილი 
  • 1 პაკეტი გამაფხვიერებელი ფხვნილი 
  • 100 გ. შაქრის პუდრა
  • 25 გ. დათლილი ფასტუღის თხილი (ფისტაშკა) 
  • საცხობი ქაღალდი 
  • ტყვიის ქაღალდი (ფოლგა)

მომზადება:
 კვერცხი, მარილი, შაქარი და ვანილის შაქარი კარგად გავთქვიფოთ, დავუმატოთ 125. კარაქი და ხაჭო, ასევე თხილი, კაკალი, ნუში. ცალკე ფქვილში ავურიოთ გამაფხვიერებელი ფხვნილი და დავუმატოთ მომზადებულ მასას. სწრაფად მოვზილოთ ცომი, ჩავდოთ ფორმაშიდა შევდგათ წინასწარ გახურებულ ღუმელში, ვაცხოთ საშუალოზე დაბალ ტემპერატურაზე. როდესაც გამოცხვება, ზემოდან მოვასხათ 125. კარაქიდა მოვაყაროთ ბლომად შაქრის პუდრა. გაგრილებული ნამცხვარი შევახვიოთ ტყვიის ქაღალდში და მხოლოდ 2-3 დღის შემდეგ გავხსნათ, დავაყაროთ დათფქული ფასტუღის თხილი და მივირთვათ.

გემრიელად მიირთვით!





0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: გერმანული, გემრიელი, საშობაო, რეცეპტები, ნამცხვარი, ტკბილეულობა
ნანახია: 1659 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1  
kargi saitia

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]