ვაშლის ღვეზელი (პეროგი) - ტკბილეულობა - რეცეპტები, კულინარია - კულინარია
მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
იტვირთება
ცხელი სიახლეები
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [85]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [36]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
წიგნები
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 39
სტუმარი: 39
მომხმარებელი: 0
მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ვაშლის ღვეზელი (პეროგი)
2010-04-07, 10:06 PM

      მასალა:

  • 3 ცალი კვერცხი, 
  • 3 სუფრის კოვზი ერბო, 
  • 1 ჩაის ჭიქა მაწონი,  
  • 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 
  • 1 კილო პურის ფქვილი, 
  • 1 კილო ვაშლი, 1 ჩაის კოვზი სოდა.

მომზადება:


      აიღეთ 3 კვერცხი, 1 ჩაის ჭიქა მაწონი, 3 სუფრის კოვზი ერბო, 1 ჩაის ჭიქა სოდა, 1,5 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, 1 კილო ფქვილი და მოზილეთ ცომი. 1 კილო ვაშლი გათალეთ, დაჭერით ნაჭრებად, ჩაყარეთ ქვაბში, ზედ დააყარეთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, დადგით ცეცხლზე და მოხარშეთ პიურე.მოზელილი ცომი გაჭერით ორად და გააბრტყელეთ, ერთი ნაჭერი დადეთ ფქვილმოყრილ თუნუქის ფურცელზე, წაუსვით ზედ ცივი ვაშლის პიურე და ზემოდან მეორე გაშლილი ცომის ნაჭერი დააფარეთ, მოაყარეთ შაქრის ფხვნილი და შედგით ღუმელში.

ღვეზელის გაფორმება სურვილისამებრ შეგიძლიათ ბეზეთი და/ან შოკოლადინ მინანქარით.



 გემრიელად მიირთვით!




0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, ვაშლის ღვეზელი, (პეროგი), ტკბილეულობა
ნანახია: 4287 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 2 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
0
2 likuna   (2011-05-06 7:51 PM)
მადლობა ლალი hands

0
1 lali   (2011-04-21 10:37 AM)
igredientebSi albat unda eceros erti chais kovzi soda ara :)

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]