მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
საიტის მენიუ
ძებნა
ყველაზე საინტერსო
ცხელი სიახლეები
მენიუ
ცხელი კერძები [86]
ხორცეული [202]
ცომეული [116]
სალათები [101]
ეკზოტიკური კერძები [14]
ტკბილეულობა [155]
დესერტი [119]
სხვადასხვა [93]
სამარხვო კერძები [80]
თევზეული [78]
მწნილი, მარინადები [37]
ბოსტნეული [30]
ფაფები [7]
ტორტები [17]
მადამ ბოვარი
შესვლის ფორმა
თქვენი ავტოგრაფი
სტატისტიკა

სულ ონლაინში 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0


მთავარი » ფაილები » ტკბილეულობა

ნაპალეონი
2011-01-27, 7:17 PM
    მასალა ცომისთვის:

  •  ფქვილი
  • 1 კვერცხი
  • სოდა
  •  ძმარი
  •  ზეთი
  •  ვანილი
  •  მარილი
  • 500გრ.რძე
  • 200გრ კარაქი
  • 1ცალი სგუშონი
  •  მარგარინი(უსტამი)

    მომზადება:

  0, 5 ლ. ცივ წყალში ჩავასხათ ნახევარი ყავის ჭიქით ზეთი, სოდა1 ჩაის კოვზი , ძმარი, 1 ჩაის კოვზით მარილი და   დავაყარით ფქვილი მოვზილოთ  ცომი, ცოტა დავასვენოთ და გავაბრტყელოთ მრგვლად გავყოთ 3 ნაწილად ცომი და წაუსვათ დარბილებული მარგარინი, დავკეცოთ ნახევრად მთვარისებურად მივცეთ ოთხკუთხედის ფორმა შემდეგ დავკეცოთ კონვერტისებურად,  შევდგათ მაცივარში 20 წუთით , გამოვიღოთ და გამოვაცხოთ გაზქურაში, წაუსვათ კრემი და ზემოდან მოვაყაროთ გვერდებზე ჩამონაჭრები დავფშხვნათ და ისე.
 

  კრემის მომზადება:

ნახევარი ლიტრი რძესა და 4 სუფრის კოვზი ფქვილისგან და 4 სუფრის კოვზი შაქრისგან მოვადუღოთ ფაფა, ავთქვიფოთ კარაქი და 4 ან 5 სუფრის კოვზი სგუშონი ცოტა ვანილი, აურიოთ გაციებულ წინასწარ მომზადებულ ფაფას  და კრემიც მზად არის.

გემრიელად მიირთვით!


0 нравится
კატეგორია: ტკბილეულობა | დაამატა: aks75 | ტეგები: NAPOLEONI, ნაპოლეონი, რეცეპტი, NAPALEONI, ტკბილეულობა, ნამცხვარი, კარქი, ნაპალეონი
ნანახია: 23198 | რამოტვირთვები: | კომენტარი: 4 | რეიტინგი: 4.1/8
სულ კომენტარები: 4
4 mira  
0
rogor miyvars napoleoniii. sxvisi gaketebuli ogooond

2 tamunazura  
0
gamarjobat, mainteresebs napoleonis momzadebis video recpti ar aris? upro saintereso da gasagebi iqneboda

3 likuna  
0
jerjerobit ara magram vapirebt video receptebis dadebasac smile

1 nini  
0
me vici ukvercxo samarxvo napoleoni ugemrielesia da tan xrashuna

კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]